BMW 3 Serie

Terug naar het overzicht

Over BMW 3 Serie

Nieuw, en toch al met geschiedenis. De nieuwe BMW 3 Serie is namelijk schatplichtig aan iedere 3 die voorafging. Ieder model legde de lat hoger en nam geen genoegen met compromissen. Nooit. Dat leidt nu tot de nieuwste BMW 3 Serie die een grote sprong vooruit maakt. Met een superieure rijdynamiek waar anderen alleen van kunnen dromen.

 

Als Sedan of als Touring heeft deze BMW 3 Serie meer te bieden dan ooit. Een innovatief Curved Display dat indruk maakt tijdens iedere rit. Een krachtige range aan motoren, inclusief een Plug-in Hybride aandrijflijn. Weloverwogen vervaardigd met 100% duurzame energie. Een vooruitstrevend design dat tongen losmaakt. Van welke zijde hoe u hem ook bekijkt, dit is niet een auto die zomaar voorbij gaat. Dit is een BMW waar anderen voor stoppen.

 

Revoluties ontstaan niet vanuit het comfort van ‘wat nu is’ – maar vanuit de passie om dat te overstijgen. Verfijning ontstaat niet door ‘even iets verbeteren’ – maar door dag na dag jezelf te overtreffen, en dat al veertig jaar vol te houden. De BMW 3 Serie is de verwezenlijking van al deze waarden. En dat voelt u met iedere kilometer die u aflegt.

Merk:
BMW
Model:
3 Serie
Carrosserie:
Hatchback
Brandstof:
Benzine, Diesel, Hybride
Transmissie:

Heeft u vragen over deze auto?

Onze adviseurs kunnen al uw vragen beantwoorden

Wilt u deze auto door ons laten importeren? Vraag direct uw offerte aan

Wij verzorgen het gehele import traject
Snel, voordelig, betrouwbaar
Erkend RDW & BOVAG bedrijf
💬 Kunnen wij ergens mee helpen?